Studie

Bouwteam laat de afstudeerders en Young Professionals stralen!

1


Wat een geweldige middag hebben wij gisteren beleefd in de Houthallen te Oosterhout! Eerst begon de middag met een aantal stellingen over Bouwteam, die werden beantwoord door Eric van Ginneken, Jan Evert Doolaard en Erik Colijn. Vervolgens gaf Maurits Roks van Van Boxsel Engineering een korte presentatie over de herontwikkeling van het Galvanitasterrein, waar ook de Houthallen zich bevinden. Dus hoe leuk was dat, om te zien wat hiervoor de nieuwe plannen gaan worden!

En toen begon het echte werk. De studenten Nick van Dordregt, Melisa Luwema, Charlotte van Bergen en Pim Nooten hebben met passie en trots hun behaalde resultaten van hun afstudeeropdracht gepresenteerd aan de participanten van Bouwteam en andere aanwezigen. De afstudeeropdracht van Nick van Dordregt, student aan Avans Hogeschool, ging over ‘Continuïteit borgen door duurzaamheid’. Melissa Luwema, student aan HZ University of Applied Sciences, gaf een pitch over ‘Het verlagen van de MPG-berekening door middel van biobased bouwen’. En Charlotte van Bergen en Pim Nooten, studenten aan Avans Hogeschool, gaven een presentatie over 'CO₂-reductie binnen het Wij Wonen concept van Van Wijnen’. Het panel bestaande uit Willem van Boxsel, Martijn Jansen en Yanick Coremans. hebben ook met plezier geluisterd en hun pitchen beoordeeld. En de winnaar was: Melissa Luwema!

Ook sloten dit jaar voor het eerst 8 Young Professionals (Ashley Huijsmans, Yanick Coremans, Jan van der Sommen, Maurits Roks, Nick Renne, Niels de Hoon, Patrick van Dongen en Piter Cleef) hun Talentenprogramma af met een prachtige certificatenuitreiking. Middels co-creatie zijn 2 jaar geleden deze deelnemers, bedrijven en teamcoaches aan de slag gegaan met praktische opdrachten en casussen aan de hand van diverse thema’s, die op dat moment speelden. Unieke vorm van onderwijs, waar Bouwteam erg trots op is! Namens Bouwteam willen wij iedereen bedanken voor deze geslaagde middag! Wij hebben genoten!!