Wij bouwen aan de sterkte bouwonderwijs in de regio!

De mooiste bouwbedrijven, architectenbureaus, adviesbureaus, constructiebureaus, woningbouwcoöperaties en gemeentes uit de regio zijn aangesloten bij Bouwteam. Samen zorgen wij voor betrokkenheid en kennis. Dit maakt ons uniek! Hieronder een overzicht van collectieve samenwerking. We doen het écht samen en dit maakt dat wij de ambitie hebben te bouwen aan de sterkte bouwonderwijs in de regio!

2B Bouwconstructies is een lokaal opererend onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van (bouw)constructies. Wij hebben zeer diverse opdrachten, van groot tot klein, van woningbouw tot bedrijfshuisvesting. Als allround constructeur ontwerpen wij draagconstructies voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw. Hierbij zoeken we naar de meest economisch oplossing binnen de gestelde eisen van onze opdrachtgevers.

Bouwwerken moeten aan steeds meer eisen voldoen. Denk hierbij aan eisen op het gebied van geluid, brandwerendheid, energie zuinigheid, duurzaamheid, e.d, Daarbij moet een constructie maakbaar en economisch zijn. Hierdoor is het belangrijk voor een constructeur om over de grenzen van de vakgebied te kijken.

Contactgegevens:
Speelhuislaan 173, 4816 CD Breda
info@2b-bouwconstructies.nl
076 58 16 702

Lees hier meer over 2B Bouwconstructies

ADSR: Vastgoed is dynamiek. Daarom bij ADSR geen vastomlijnde aanpak van een typisch bouwbedrijf, maar een open en actieve houding naar de markt. Bouwen waarbij de focus ligt op de pijlers wonen, zorg en kansen, waarbij de kansen staan voor bijzondere of unieke projecten. ADSR is onderscheidend door een unieke en procesmatige aanpak, waarbij we Alleen Door Samenwerken Resultaat weten te boeken. We zetten graag alles in het werk om het vastgoedidee te vertalen naar het gewenste resultaat. Met als vanzelfsprekend uitgangspunt: de eindgebruiker.

We zijn werkzaam voor beleggers, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Steeds een andere dynamiek en andere belangen. Dit houdt ons scherp en wendbaar.

Contactgegevens:
Elementweg 2, 4706 NN Roosendaal
info@adsr.nl
0165 560 605

Lees hier meer over ADSR

Alwel: Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 25.000 huizen, parkeerplaatsen en andere panden in de gemeenten Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Wat wij belangrijk vinden , is fijn wonen. Daarom zetten wij ons in voor voldoende, goede, betaalbare en duurzame huizen. En zorgen wij er samen voor dat het ook prettig is om in de buurten en wijken te wonen.

We hebben een enorme portefeuille aan verschillende woningtypes, in drie verschillende steden, die ieder andere wensen hebben. Dagelijk zijn wij bezig met het helpen van onze huurders, ouderhouden van onze woningen, het energetisch verbeteren van ons bestaand woningbezit en het coördineren van nieuwbouw woningen om ons vastgoedportefeuille mee uit te breiden.

Contactgegevens:
Postbus 149, 4700 BL Roosendaal
info@alwel.nl
088 25 52 000

Lees hier meer over Alwel

Atelier2 architecten werkt allround. Van renovaties tot nieuwbouw, voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers. We geloven dat architectuur niet stopt bij een goed concept. We gaan voor doordachte architectuur, waarin functie, maakbaarheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Daarom werken we van A tot Z.

Atelier2 architecten is in 2012 opgericht door Mario Maas en Frank van Gurp. Onze visie op architectuur delen we in pragmatische, krachtige ontwerpen met een vriendelijk karakter.

Contactgegevens:
Reduitlaan 33 – unit 3.13, 4814 DC Breda
info@atelier2architecten.nl
Mario Maas: 06 10 45 00 24
Frank van Gurp: 06 48 96 63 42

Lees hier meer over Atelier2 architecten

Bouwbedrijf Balemans is een middelgroot aannemersbedrijf in Breda. Sterk in de uitvoering en organisatie van verbouwingen, restauraties, renovaties en ambachtelijk timmerwerk. Wij combineren traditioneel vakmanschap met een eigentijdse bedrijfsvoering. We werken met een hecht team van betrokken vakmensen met liefde voor het vak.

Onze thuisbasis is Effen, aan de rand van Breda. Het moderne kantoorpand en de ruime werkplaats zijn onze visitekaartjes. De focus van Bouwbedrijf Balemans ligt op bestaande bouw, zoals renovatie en restauratie, en specifiek timmerwerk uit de machinale werkplaats.

Contactgegevens:
Hoenderparkweg 14, 4838 BK Breda
info@balemans.nl
076 52 12 901

Lees hier meer over Bouwbedrijf Balemans

Aannemersbedrijf Berende is een familiebedrijf in hart en nieren dat 1969 is opgericht in Raamsdonk. Maatwerk is onze kracht en dat al meer dan een halve eeuw. Het regionaal bouwbedrijf opereert in een straal van 30 km in en om Raamsdonk.  Aannemersbedrijf Berende bouwt voor drie doelgroepen: particulieren, bedrijven en overheid.

Een betrokken familiebedrijf ten voeten uit. Midden in de samenleving en een open blik naar de toekomst. Korte lijnen met een sterk bouwteam en sterke bouwpartners. Groot genoeg om ook grotere projecten aan te pakken tot 25 woningen. Leuk genoeg om ook unieke vrijstaande woningen te bouwen. Divers genoeg om ook renovaties en nieuwbouw van scholen en bedrijfsgebouwen te doen.

Contactgegevens:
Luiten Ambachtstraat 6, 4944 AT Raamsdonk
info@berende.nl
0162 513 346

Lees hier meer over Berende

Bergh Bouwgroep is met 60 jaar ervaring een echt familiebedrijf. Onder de vlag van Bergh Bouwgroep houden onze solide ondernemingen zich bezig met Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden. Ons focusgebied is Zuidwestelijke Delta, maar met onze specialisme werken we ook verder in Nederland. We werken voor partijen in de private en publieke sector, provinciale en gemeentelijke overheden, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Contactgegevens:
Witteveenweg 2, 4612 RA Bergen op Zoom
info@berghbouwgroep.nl
085 00 70 363

Lees hier meer over Bergh Bouwgroep

De Bonth van Hulten is een bouwer die zich succesvol toelegt op Restauratie, Renovatie, Herbestemming en Specialistische nieuwbouw. We zijn gevestigd in het Brabantse Nieuwkuijk. En maken deel uit van VolkerWessels.

Ons vakmanschap ligt bij renovatie, restauratie, herbestemming en gespecialiseerde nieuwbouw. Maar ook in service, (lange termijn) onderhoud en bijzondere kleinschalige projecten. Kenmerkend voor onze projecten is dat we altijd aan, op, in een bestaande omgeving bouwen. We zijn ons heel bewust van de omgeving, gebruikers en bewoners en gaan daar zorgvuldig mee om.

Contactgegevens:
Nieuwkuijksestraat 43-45, 5253 AD Nieuwkuijk
073 51 19 022

Lees hier meer over De Bonth van Hulten

Bouwbedrijf Boot al vele decennia een vertrouwde naam in de regio West-Brabant. Ons bedrijf bouwt zelfs voort op meer dan twee eeuwen ervaring. Deze ervaring helpt ons verder, nu en in de toekomst. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen in de bouwwereld en hebben onszelf ontwikkeld tot een veelzijdige bouwer met complete expertise. Onze vakmensen beheersen het complete bouwproces. En meer dan dat: ook het zelfstandig ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten is ons toevertrouwd.

In de visie van Bouwbedrijf Boot is bouwen meer dan het construeren van gebouwen. Bouwen is gevoel hebben voor materialen. Oog hebben voor detail. Betrokken zijn bij opdrachtgevers en hun wensen begrijpen en vertalen naar de praktijk.

Contactgegevens:
Grenssteen 27, 4815 PP Breda
info@bouwbedrijfboot.nl
076 54 15 597

Lees hier meer over Bouwbedrijf Boot

Breda Bouw is een deskundig en vooruitstrevend bouwbedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Onze projecten bevinden zich binnen de utiliteitsbouw, industriebouw en woningbouw. Ook onderhouds- en restauratiewerkzaamheden worden uitgevoerd. De opdrachtgevers van Breda Bouw bestaan uit bedrijven, (semi)overheden, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

Breda Bouw is een zelfstandig bouwbedrijf en treedt doorgaans als hoofdaannemer op om het hele bouwproject uit te voeren en te coördineren. De omvang van de organisatie is groot genoeg om grote complexe projecten deskundig en volledig uit te voeren, maar ook zo compact dat snel geschakeld kan worden.

Contactgegevens:
Oosterhoutseweg 131, 4847 DB Teteringen
info@bredabouw.nl
076 58 10 354

Lees hier meer over Breda Bouw

CIER ARCHITECTEN is een allround architectenbureau. Vanuit ons kantoor in Dongen wordt gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. In het werkgebied van Midden- en Zuid Nederland verrichten wij diensten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, herbestemming en transformatie. Of we nu samenwerken met de ontwikkelende bouwer, een projectontwikkelaar of de eenmalige bouwer. Elk project wordt met de grootste zorg opgepakt waarbij we adviseren van ontwerp tot en met oplevering van een gebouw.

En in de benadering en uitwerking van de ontwerpopgaven kiezen wij voor een rationele benadering waarin de dialoog met de opdrachtgever centraal staat. Onze kernbegrippen daarbij zijn: moderne architectuur, energieneutraal en circulair bouwen en kostenbewustzijn.

Contactgegevens:
Bolkensteeg 25, 5103 AA Dongen
contact@cierachitecten.nl
0162 37 22 20

Lees hier meer over Cier Architecten

De Kok Bouwgroep is een écht familiebedrijf en bestaat van oorsprong inmiddels bijna 100 jaar. Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout bouwen we met ruim 170 eigen medewerkers voor zakelijke opdrachtgevers in Zuidwest Nederland. Denk bijvoorbeeld aan onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties, productiebedrijven en gemeenten. De Kok bouwgroep is actief in 3 segmenten: nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud.

We willen de verwachtingen van onze opdrachtgevers waarmaken. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of service en onderhoud, we streven voortdurend naar de hoogst haalbare kwaliteit en een optimale prijs. Ieder project vraagt om een maatwerkaanpak. Vanuit onze betrokkenheid en expertise denken we gedurende het hele bouwproces actief mee met onze opdrachtgevers en geven we hen advies.

Contactgegevens:
Westersingel 13, 4611 HR Bergen op Zoom
0164 28 11 00
nfo@dekokbouwgroep.nl

Lees hier meer over De Kok Bouwgroep

De Wit Drunen/ Breda is regionaal opererend bouwbedrijf rondom Drunen en Breda en voor onderhoud een landelijk opererend bedrijf. Wij bouwen wensen voor mensen. Dat doen we met ónze mensen. En dat doen we met elkaar. Want samenwerking, kwaliteit en klantvriendelijkheid ligt aan de basis van onze bouwfilosofie. Zo bouwen we bijna 90 jaar ook voor de lange termijn nog aan relaties. Dat noemen wij duurzaam bouwen.

We zijn een bedrijf dat totaalonderhoud/projecten realiseert in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Als totaalaannemer verzorgen wij complete trajecten van initiatiefase tot en met nazorg. Tevens is ons bedrijf inzetbaar bij afzonderlijke fases van het bouwproces.

Contactgegevens:
Schapendreef 14, 4824 AM Breda, 076 30 01 000
Lipsstraat 4, 5151 BH Drunen, 0416 37 22 75
info@dewit-drunen.nl

Lees hier meer over De Wit Drunen/ Breda

Bouwbedrijf Gelens is van een traditioneel familiebedrijf uitgegroeid tot een moderne bouwonderneming. Betrokkenheid, inzet en motivatie, liefde voor het vak en vakkennis zijn onze kernwaarden. Wij zijn actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie, onderhoud en service. In Etten-Leur en omgeving hebben wij van oudsher een goede naam opgebouwd.

Duurzaam bouwen, met aandacht voor natuur en milieu, is een belangrijk onderwerp voor nu en in de toekomst. Het realiseren van steeds meer duurzame en energieneutrale gebouwen sluit goed aan op onze ambitie en expertise!

Contactgegevens:
Mon Plaisir 25, 4879 AK Etten-Leur
info@bouwbedrijfgelens.nl
076 50 34 306

Lees hier meer over Bouwbedrijf Gelens

Gemeente Breda sluit zich graag aan bij Bouwteam. De gemeente onderschrijft het belang van goed opgeleide mensen in de bouw en in de regio. Dit willen we onderstrepen door ons zichtbaar te verbinden aan Bouwteam.

In een dynamische stad als Breda is de bouw een onmisbare factor om ambities op het gebied van groei en woningbouw waar te maken. Gemeente Breda hoopt ook daarmee op inspirerende wijze een bijdrage te kunnen leveren aan Bouwteam.

Contactgegevens:
Postbus 90156, 4800 RH Breda
contact@breda.nl 
14 076

Lees hier meer over de Gemeente Breda

Hazenberg is een duurzaam en modern bedrijf dat bouwprojecten ontwikkelt en zelf bouwt al meer dan 75 jaar. Een bedrijf met veel kennis en expertise op het gebied van nieuwbouw, transformatie, verduurzaming en projectontwikkeling.

We ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren woningen en utiliteit. In eigen ontwikkeling en in opdracht. In midden en Zuid-Nederland. Met onze decennia lange ervaring en brede inhoudelijke kennis kunnen we iedere vraag beantwoorden. Van projectontwikkeling tot realisatie. Van gebouw tot en met de omgeving. Waar positieve duurzame impact centraal staat in alles wat we doen. 

Contactgegevens:
Molenstraat 2, 5262 ED Vught
info@hazenberg.nl
073 65 80 580

Lees hier meer over Hazenberg

Huybregts Relou staat bekend als een professionele bouwpartner. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren. De klant (eindgebruiker) staat bij ons altijd centraal. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

Huybregts Relou maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven, actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen, met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven.

Contactgegevens:
Kanaaldijk Zuid 1, 5691 NL Son
info@hrson.nl
0499 483 483

Lees hier meer over Huybregts Relou

Janssen Bouw produceert prefab woningen in haar eigen fabriek en bouwt woningen met haar eigen personeel. In 1994 werd Janssen Bouw opgericht door vader en zoon, Toon en Leon Janssen. Ondertussen telt Janssen Bouw ruim twintig Janssen Bouwers. De meeste zijn verantwoordelijk voor de opbouw en afwerking van de woningen. De andere Janssen Bouwers zijn actief in de werkvoorbereiding en productie van de woningen.

Het bouwen van vrijstaande woningen, waarbij het gehele bouwproces aanbod komt, is voor onze klanten duidelijk en een feest! Uniek is ons milieu vriendelijk bouwsysteem, waarbij we zo veel mogelijk in onze huizenfabriek produceren.

Contactgegevens:
Ambachtenlaan 29, 4871 ED Etten-Leur
info@janssen-bouw.nl
076 50 40 944

Lees hier meer over Janssen Bouw

Maas-Jacobs bouwt en ontwikkelt al meer dan 45 jaar met kwaliteit, lef en creativiteit in Midden- en West-Brabant. Vanuit ons pand in Zundert zijn wij actief op het gebied van woning- en uliteitsbouw, bouwservice, projectontwikkeling, herbestemming, vastgoedbeheer en fabricage en montage van kunststof kozijnen, ramen en deuren. De intensieve samenwerking tussen Maas-Jacobs Bouwbedrijf, Maas-Jacobs Vastgoed en Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen vormt de kracht van de Maas-Jacobs groep.

Wij bouwen buiten de standaarden. Het is mogelijk om binnen ons bedrijf het gehele traject te volgen, van de ontwikkeling tot en met de uitvoering.

Contactgegevens:
De Ambachten 31, 4881 XZ Zundert
info@maasjacobs.nl
076 5978200

Lees hier meer over Maas-Jacobs

Marquart Architecten is opgericht in 1989 in Geertruidenberg en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig architectenbureau. Door de grote diversiteit aan opdrachtgevers hebben wij de afgelopen jaren de gelegenheid gehad om een aantal interessante projecten te realiseren. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring om een project vanaf het eerste initiatief op te pakken en na oplevering zelfs het beheer en onderhoud te organiseren. 

De basis voor onze ontwerpen leggen wij al in een vroeg stadium van het ontwerpproces door het voeren van intens overleg met gebruikers en opdrachtgevers. Tijdens dit proces staan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers en gebruikers centraal.

Contantgegevens:
Keizersdijk 55b, 4941 GD Raamsdonksveer
info@marquart.nl
0162 51 80 98            

Lees hier meer over Marquart Architecten

Maters en De Koning, een advies en ingenieursbureau voor de bouw- en civiele sector. We hebben een drive om continu te blijven verbeteren. Daarom investeren we voortdurend in kennis, innovatie en talenten.

We focussen ons op waterbouw, infrastructuur en bouw & industrie: van kademuren tot distributiecentra, van pleinen tot waterkeringen. Onze belangrijkste werkzaamheden bestaan daarbij uit het berekenen en tekenen van deze constructies.

Contactgegevens:
Multatulilaan 8, 4707 LZ Roosendaal
info@matersendekoning.nl
0165 524 524

Lees hier meer over Maters en De Koning

Nederlandse Bouw Unie (NBU) is middelgroot, zelfstandig bedrijf met ruim 50 jaar ervaring werkend in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Primair ontwikkelen wij zelf projecten en bouwen vervolgens het vastgoed. Daarnaast bouwen wij in opdracht van derden, zoals woningcorporaties en beleggers. De nadruk ligt op woningen, maar wij realiseren ook kantoren, winkels, parkeervoorzieningen en scholen.

De organisatie van de Nederlandse Bouw Unie is plat en heeft daardoor korte informele communicatielijnen. Het voordeel is dat er snel kan worde gehandeld. De ontwikkeling en werkvoorbereiding van onze projecten vindt plaats vanuit ons kantoor in Etten-Leur. En de uitvoerders en bouwvakkers zorgen op de bouwplaatsen voor de realisatie.

Contactgegevens:
Nijverheidsweg 16, 4879 AR Etten-Leur
info@nbu.nl
076 502 28 88

Lees hier meer over Nederlandse Bouw Unie

Nex2us is een adviesbureau op het gebied van bouwregelgeving dat zich onderscheidt door het aanwezige kennisniveau en de praktische toepasbaarheid van geadviseerde oplossingen. We werken graag vanaf de beginfase samen met de architect, de constructeur en de installatieadviseur. Zodat we in één ontwerpteam samenwerken aan geïntegreerde oplossingen.

Onze adviezen leiden tot efficiënte oplossingen en kwalitatief goede projecten, daarmee vermijdt u risico’s tijdens ontwerp en realisatie en bespaart u kosten.

Contactgegevens:
Bredaseweg 191, 4872 LA Etten-Leur
info@nex2us.nl 
076 760 28 28

Lees hier meer over Nex2us

Nico de Bont is een restauratieaannemer pur sang. Vanuit die professie maken wij ons sterk voor het behoud van historisch erfgoed. Of dat nu is door planmatig onderhoud, hoogwaardige restauraties of functionele herbestemmingen. Ons doel is behoud door ontwikkeling.

Innovatie en duurzaamheid staan hoog in ons vaandel. Net als creativiteit en vakmanschap. Het is onze missie om duurzame waarde te creëren voor monumenten en erfgoed om ze te behouden voor de toekomst.

Contactgegevens:
Molenstraat 2, 5262 ED Vught
info@nicodebont.nl
073 51 89 480

Lees hier meer over Nico de Bont

Oome Raamsdonk is een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring, dat inmiddels geleid wordt door de derde generatie. Wij zijn bekwaam op verschillende gebieden. Daarbij hebben we het traditionele steeds in ere gehouden en de nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd. Het resultaat is een combinatie van 'ouderwets' vakmanschap en het beste van de moderne technieken en methodes.

Wij zijn een ervaren bouwpartner in de uitvoering van bedrijfshuisvesting, onderhoud & renovatie, restauratie, scholen & onderwijs, sport & recreatie, woningbouw en zorg & welzijn.

Contactgegevens:
Keizersveer 15, 4914 TA Raamsdonksveer
info@oomeraamsdonk.nl
0162 51 25 51

Lees hier meer over Oome Raamsdonk

Quadrant Architecten BNA is een bureau dat al meer dan 30 jaar bestaat. Ons kantoor is in het centrum van Zevenbergen gevestigd, waar wij onze projecten door heel Nederland ontwerpen.

De wens van iedere architect is een mooi en bijzonder gebouw te mogen ontwerpen, dat een autonome kwaliteit heeft en waar de gebruikers zich prettig in voelen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat dit binnen een voor onze opdrachtgevers passend budget geschiedt en dat het ontwerp- en bouwproces slagvaardig wordt aangepakt.

Aangezien wij alle disciplines in huis hebben, zijn wij in staat om alle stadia van het proces goed uit te voeren. Wij werken nauw met elkaar samen - architecten, tekenaars, grafisch ontwerpers, bouwmanagement - om het beste gebouw voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Contactgegevens:
Markt 24, 4761 CE Zevenbergen
mail@qarch.nl
0168 32 82 55

Lees hier meer over Quadrant Architecten BNA

Rasenberg Terheijden is een familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van alle voorkomende bouwwerken. Rasenberg stelt zichzelf ten doel altijd slagvaardig, probleemoplossend en klantgericht in te spelen op de behoefte aan kennis, begeleiding en ondersteuning op het gebied van renovatie, onderhoud, brandveiligheid en asbestverwijdering.

Rasenberg is een zelfstandige onderneming, waarbij het behoud van dezezelfstandigheid en continuïteit van de onderneming voorop staan. Rasenberg wil zich positioneren als vooruitstrevend, veiligheidsbewust en kwalitatief hoogstaande speler op de markt.

Contactgegevens:
Bredaseweg 7, 4844 CK Terheijden
info@rasenberg-terheijden.nl
076 59 31 050

Lees hier meer over Rasenberg Terheijden

Remmers Bouwgroep is een familiebedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring in iedere fase van het bouwproces, van idee naar uitgewerkte plannen en tot oplevering. Wij creëren duurzame en inspirerende woon- en werkomgevingen, afgestemd op de eindgebruiker. De drie specialisaties waarop wij ons concerteren zijn: Bedrijfshuisvestiging, Sport & Onderwijs en Wonen & Zorg.

Wij realiseren goede en mooie gebouwen, maar bovenal bedenken en creëren wij de beste plek om te wonen, werken en leven. Dit doen we door creatieve, innovatieve en kwalitatieve oplossingen te beramen, met oog voor de gehele levenscyclus van het gebouw.

Contactgegevens:
Kranenberg 1, 5047 TR Tilburg
info@remmersbouwgroep.nl
013 57 29 300

Lees hier meer over Remmers Bouwgroep

RIENKS Architects is een full-service architectenbureau, dat sinds 1986 bestaat. In deze periode al heel veel projecten ontworpen en opgeleverd. Variërend van een dakkapel tot een groot gebiedsontwikkeling en alles wat daar tussen zit. Van nature zijn wij nieuwsgierig naar nieuwe technieken en vormgeving. Wij werken dan ook graag samen met onderwijsinstellingen en ingenieursbureaus.

Meedenken en inleven in wat de opdrachtgever wil. Dat is de kracht van ons bureau. We kijken verder. Wat wil de klant, wat verdraagt de locatie, welke sfeer hoort daarbij, hoe gedraagthet gebouw zich in de toekomst? On missie is dud innovatieve en tot de verbeelding sprekende gebouwen voor de toekomst willen realiseren.

Contactgegevens:
Jan van Polanenkade 26B1, 4811 KM Breda
info@rienks.nl
076 52 39 320

Lees hier meer over Rienks Architects

Rothuizen Architecten biedt al meer dan 90 jaar voor haar klanten oplossingen voor vragen op het gebied van regionale ruimtelijke ontwikkeling, stadsplanning en gebouw ontwerp. We initiëren, ontwerpen en realiseren deze oplossingen vanuit een zo integraal mogelijke benadering.

Bij Rothuizen werken wij aan projecten die toekomstbestendig zijn, waarbij functionaliteit en duurzaamheid samenkomen. De ruimtelijke en maatschappelijke omgeving waarbinnen het ontwerp dient te functioneren, staat centraal. Daarbij zorgen we voor draagvlak bij de gebruiker, de opdrachtgever én de maatschappij.

Contactgegevens:
Ceresstraat 15e, 4811 CA Breda
076 53 17 444

Lees hier meer over Rothuizen Architecten

Snoeren Bouwmanagement is een zelfstandig allround bouwkundig adviesbureau en actief vanaf het voorbereidende en uitvoerende deel van de bouwactiviteit tot aan de beheerfase. Daarnaast zijn wij werkzaam in het kader van onderhoud van gebouwen, waarbij het planmatig onderhoud tot onze specialiteit behoort.

Het gehele advies- en coördinatietraject omtrent een bouwproject behoort tot ons takenpakket: van planinitiatief tot de ingebruikneming en daarna het in stand houden. De opdrachtgever geeft daarbij aan of wij het gehele traject begeleiden of juist bij facetten ervan ingeschakeld worden.

Contactgegevens:
Sluisweg 1d, 5102 VA Dongen
snoeren@bouwmanagement.nl
0162 322 483

Lees hier meer over Snoeren Bouwmanagement

Aannemings- en handelsonderneming Tankens in Andel is een familiebedrijf dat sinds 1875 bouwwerkzaamheden in alle voorkomende soorten realiseert. Wij richten ons op bouw, ontwikkeling en toelevering, waarbij continuïteit in onze werkzaamheden en de kwaliteit onze belangrijkste streven zijn. Wij zijn actief in de volgende gebieden: bouw, projectontwikkeling, bouwmaterialen, keukens, sanitair en tegels.

Tankens Andel richt zich op een modern bedrijfsproces. Waarbij ‘kennis in eigen huis’ centraal staat. Zo worden projecten in Revit 3D uitgewerkt, worden direct prefab betonwanden en vloeren in een fabriek ‘geprint’ en zijn wij sinds 2019 actief met een koppeling vanuit het Revit 3D model aan de kozijnenproductie. Constructies van gebouwen berekenen wij in eigen beheer.

Contactgegevens:
Hoofdgraaf 69a, 4281 NN Andel
info@tankens.nl
0183 441 841

Lees hier meer over Tankens Andel

Aannemersbedrijf Van Agtmaal is een onderneming die zich vanaf de start van het bedrijf in 1933 profileert als een veelzijdige en deskundige bouwer en sinds 1994 deel uitmaakt van VolkerWessels.

Samen met kennis van de markt en de bouwwens van de klant zijn wij een ontwikkelende aannemer. Daarnaast werken wij samen met gemeenten, woningcorporaties, beleggingsmaatschappijen en andere betrouwbare investeerders. Vaak zijn wij al in een vroeg stadium betrokken waardoor wij op een efficiënte manier mooie projecten ontwikkelen. Dit is beleid dat past bij het samenwerken met publieke en private instellingen waar wij met onze expertise doen wat wij moeten doen.

Contactgegevens:
Veilingweg 1, 4731 CW Oudenbosch
0165 31 90 00

Lees hier meer over Van Agtmaal

Van Boxsel Engineering is een onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau voor constructies, dat al meer dan 50 jaar bestaat.

We houden ons bezig met het ontwerpen en uitwerken van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan. Vele projecten zijn door ons als constructeur, sinds onze oprichting in 1968, gerealiseerd in Nederland en in het buitenland. Naast het ontwerpen van constructies is Van Boxsel Engineering gespecialiseerd in het vervaardigen van werktekeningen van prefab-betonelementen voor fabriek en montage. Tevens verzorgen wij voor diverse bedrijven facilitair reken- en tekenwerk. Dit doen we met de laatste 3D modelleertechnieken. Bovendien lopen wij in Nederland voorop op het gebied van AR-ontwikkelingen in de bouw.

Contactgegevens:
Beneluxweg 13, 4904 SJ Oosterhout
info@vanboxsel.nl
0162 451 280

Lees hier meer over Van Boxsel Engineering

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is een veelzijdige en dynamische onderneming met 100 jaar ervaring. Naast dat je bij Van de Ven werkt, ben je ook onderdeel van een groot concern, het VolkerWessels concern. Gedreven door de beste mensen, ondernemerschap en innovatiekracht willen we onze onderneming constant versterken, in balans met de omgeving. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg.

Als ontwikkelaar en bouwer ontlenen we onze positie aan een combinatie van ondernemerschap, financiële en operationele discipline, gedegen risicomanagement en proces- en kostenbeheersing. Met duurzame innovaties en slimme concepten als onze motor.

Contactgegevens:
Haya van Somerenstraat 4-01, 5032 MK Tilburg
info@vandevenbv.nl

Lees hier meer over Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling is een Brabants familiebedrijf met meer dan 130 jaar expertise als een ontwikkelende bouwer. Daarnaast hebben we ook een eigen architecten- en ingenieursbureau. Elke dag werken we met dezelfde passie: bouwen! Dit doen we vanuit onze vestigingen Breda en Schaijk, in de sectoren Wonen, Kantoren/Logistiek, Educatie en Zorg.

Wij werken in zelfsturende teams. Dit betekent een hoge beslissingsbevoegdheid, korte lijnen en snel kunnen schakelen. Het hele team is zo optimaal betrokken bij het project.

Contactgegevens:
Industriepark 8, 5374 CM Schaijk
info@bouwenkananders.nl
0486 4618 55

Lees hier meer over Van der Heijden

Van der Weegen, dankzij een creatieve en innovatieve instelling ontwikkelen en bouwen wij al anderhalve eeuw met succes. We leren van het verleden, behouden wat goed is, maar kijken vooral vooruit. Samen met opdrachtgevers en co-makers komen goede ideeën tot stand. Zo ontstaan gezamenlijke plannen voor de toekomst.

De activiteiten variëren van de ontwikkeling en realisatie van een complete woonwijk, maatwerk in bedrijfshuisvesting en herontwikkeling van monumentaal vastgoed tot klein- of grootschalig onderhoud aan scholen, corporatiewoningen of eigen vastgoedportefeuille.

Contactgegevens:
Kloosterstraat 4, 5038 VP Tilburg
info@vanderweegen.nl
013 53 52 135

Lees hier meer over Van der Weegen

Van Engelen Metselwerken is sinds 1992 gevestigd in Gilze (Noord-Brabant) en inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerd partner van veel aannemers in en buiten de omgeving. Onze missie is het ontzorgen van een aannemer, als het gaat om metselwerk, lijmwerk en steigerbouw.

Wij werken aan projecten van een oude boerderij tot aan het bouwen van een nieuwbouwwijk met 125 woningen.

Contactgegevens:
Den Bulk 16, 5126 PW Gilze
info@vanengelenmetselwerken.nl
06 43 08 39 92

Lees hier meer over Van Engelen Metselwerken

Van Wijnen Breda, in 1907 begonnen met timmerwerk, daarna doorgegroeid tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. Een gebouw krijgt namelijk pas betekenis wanneer deze wordt gebruikt door mensen. Want dan komt een plek tot leven. Wij houden ons daarom bezig met bouwen in de breedste zin van het woord. We ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden.

Door ons oprecht te verdiepen in de wereld van de mensen die leven en verblijven in de gebouwen die we realiseren, kunnen we ook echt betekenisvolle plekken blijven maken. Oprecht, gedreven en grensverleggend: dat zijn onze kernwaarden.

Contactgegevens:
Van de Reijtstraat 51, 4802 HK Breda
breda@vanwijnen.nl
076 56 21 940

Lees hier meer over Van Wijnen Breda

VB Bouw staat bekend als een professionele bouw- en onderhoudspartner. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren. De klant (eindgebruiker) staat bij ons altijd centraal. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

VB Bouw maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven, actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen, met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven.

Contactgegevens:
St. Ignatiusstraat 271, 4817 KK Breda
info@vbbouw.nl
076 30 39 530

Lees hier meer over VB Bouw

Winters bouw & ontwikkeling is een professionele bouwonderneming gevestigd in Breda. Wij realiseren kwalitatief hoogwaardige en duurzame nieuw- en verbouwprojecten voor opdrachtgevers in de utiliteitsbouw en de woningbouw. Daarnaast specialiseert Winters zich in design & build opdrachten waarbij wij de volledige coördinatie van zowel het ontwerp- als het uitvoeringsproces op ons nemen. Onze wortels gaan terug tot 1850 en daarmee is Winters een van de oudste bouwondernemingen in de regio. Deze historie dragen wij met trots, maar onze blik is op de toekomst gericht. Nieuwe ontwikkelingen vragen immers om specialistische kennis, een betere integratie van ontwerp en uitvoering en een nauwere samenwerking tussen alle betrokken partijen.

De LEAN-filosofie zit in ons DNA. Procesmanagement speelt hierin een cruciale rol en levert veel op voor Winters, de bouwpartners en de klanten: kortere bouwtijd, verhoogde kwaliteit, lagere kostprijs, betere samenwerking en een stimulerende werkomgeving.

Contactgegevens:
Rat Verleghstraat 116, 4815 PT Breda
info@wintersbouw.nl
076 56 53 250

Lees hier meer over Winters bouw & ontwikkeling

Zwaluwe Bouw is een vertrouwde naam in de Nederlandse bouwsector. Onder opdrachtgevers staan wij bekend als professioneel, betrouwbaar en flexibel. Ons goede imago hebben wij door de jaren heen opgebouwd door consequent kwaliteit en vakmanschap te leveren. Bij onze aanpak gaan snelheid en zorgvuldigheid altijd hand in hand.

We gaan elk project aan met kennis van zaken en zetten altijd de juiste persoon op de juiste plaats. Duidelijke communicatie met opdrachtgevers en bewoners en een planmatige aanpak vinden we belangrijk. We hechten waarde aan de betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Kwaliteit en snelheid zijn onze belangrijkste sleutelwoorden. Met strakke planningen realiseren we elk project met gedegen bouwmethoden en korte bouwtijden.

Contactgegevens:
Thijssenweg 12, 4927 PC Hooge Zwaluwe
info@zwaluwebouw.nl
0168 452 505

Lees hier meer over Zwaluwe Bouw